Mikä ihmeen konkurssi? 50 Cent heitteli seteleitä strippareille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, päätyi otsikoihin aiemmin tällä viikolla jouduttuaan rahaongelmiin. Artistin uutisoitiin hakeutuneen maanantaina konkursimenettelyyn suuriin mittasuhteisiin kohonneiden velkojen vuoksi.

TMZ-sivuston mukaan räppäri nähtiin tällä viikolla heittelemässä seteleitä strippareille Hollywoodin Ace of Diamonds -yökerhossa. Näky päätyi myös videolle, joka on sittemmin julkaistu Youtubessa.

Tähti on konkurssiin julistautumisen jälkeen vakuutellut faneilleen, ettei hän ole vararikossa. Taannoisessa E! News -sivuston haastattelussa 50 Cent totesi myös Walt Disneyn ja Donald Trumpin hakeneen aikoinaan konkurssiin. Miehen mukaan konkurssi tarkoittaa ainoastaan ”raha-asioiden uudelleenjärjestelyä” ja suojautumista viiden miljoonan korvaussumman maksamiselta. Räppärin omaisuus on edelleen kymmeniämiljoonia dollareita.

Uutinen konkurssiin hakemisesta tuli pian sen jälkeen, kun räppäri määrättiin maksamaan viiden miljoonan dollarin korvaukset Lavonia Levistonille naisen seksivideon luvattoman julkisuuteen vuotamisen seurauksena. Konkurssimenettelyn merkittävä syy oli se, ettei viiden miljoonan dollarin korvauksia voida panna maksuun menettelyn aikana.