Isac Elliot ja Robin villitsivät Tammerfesteillä

Festarit · Annika Kela

Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuva Tammerfest käynnistyi keskiviikkona Tampereella. Festivaalivieraiden iloksi sää oli osunut kohdalleen ja lämpimästä auringonvalosta päästiin nauttimaan pitkälle iltaan. Keskiviikkona päälavalla nähtiin Mikael Gabriel, Isac Elliot ja Robin.

Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara

Esiintyjät tempasivat yleisön mukaansa ja Tammerfestit saivat räjähtävän alun. Nuoremman yleisön mieleen olivat erityisesti Isac Elliot ja Robin. Vaikka Tammerfest-alue täyttyi kaikenikäisistä faneista, erottuivat perheen pienimmät fanit joukosta innokkuudellaan. Keskiviikon festivaaleilla juhlittiin koko perheen voimin.

Vaikka loppuviikon sää vaikuttaa epävakaiselta ei tunnelma festivaalialueella pääse varmasti latistumaan. Alueen palvelut toimivat erinomaisesti ja vieraat viihtyivät. Kaupunkifestivaali tarjoaa tänä vuonna Ratinanniemen festarialueen ja klubien lisäksi poikkeuksellisen nimekkään kattauksen ilmaista ohjelmaa Keskustorilla.

Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Annika Kela, Stara