Nainen katsoi auton ratissa Masterchef-ohjelmaa – ei välittänyt toruista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet liikenneonnettomuudet tapahtuvat, kun kuskin huomio on jossain muualla kuin tiessä. Ajaessa kuski tarvitsee kahta kättä, sataprosenttista huomiointikykyä ja mikä tärkeintä, kummatkin silmät kiinni tiessä. Vaaratilanteita aiheuttavatkin monesti elektroniset laitteet, joihin keskitytään ajaessa.

Puhelimessa puhuminen autoa ajaessa on laitonta, mutta eräs naiskuski ei tainnut tietää, että myös televisiosarjojen katsominen on kiellettyä. Luke Page -niminen mies on julkaissut YouTube-kanavallaan videon naisesta, jonka hän pysäytti tiensivuun huomattuaan, että nainen katsoo eteensä kiinnitetyltä tabletin näytöltä televisio-ohjelmaa.

Page menee jo valmiiksi hermonsa menettäneenä naisen luo. Nainen rullaa ikkunan alas kuullakseen, mitä miehellä on asiaa. Mies kertoo naiselle tuohtuneena, että television katsominen ajaessa on laitonta, mutta naista ei näyttäisi kiinnostavan. Hänellä on Masterchef-ohjelma kesken ja kiire eteenpäin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat