Pakkaamisen maailmanennätys? Pikaveneestä löytyi valtava marijuanasaalis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan valtava määrä suomalaisia perheitä on lomailemassa, ja lomalle lähtemisessä vaikein vaihe on usein pakkaaminen. Jotkut ovat parempia pakkaamaan kuin toiset, mutta nyt Karibialla on jäänyt kiinni todellinen ennätyspakkaaja.

Splash
Splash
Splash
Splash

Tulliviranomaiset saivat nimittäin helikopterihavaintojensa avulla kiinni kymmenmetrisen pikaveneen, kun se oli salakuljettamassa marijuanaa Yhdysvaltoihin keskellä yötä ja ilman valoja. Kiinnioton jälkeen viranomaiset ällistyivät ryhtyessään tyhjentämään venettä.

Veneessä oli nimittäin maailmanennätysmäärä marijuanaan. Kuvia katsoessa on vaikea ymmärtää, miten peräti 2.700 kilon huumelasti on saatu pakattua määrään nähden erittäin pieneen veneeseen. Veneessä oli pysäytyshetkellä kuusi henkilöä, jotka kaikki pidätettiin.