Huono päivä? Roskakuski liiskasi roska-astian kuin hyönteisen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisen roskakuskin raivonpuuska on tallentunut taloyhtiön valvontakameraan. Kujalle ajaneella kuskilla oli selvästikin huono päivä, sillä hän hermostui nähtyään huolimattomasti täytetyn roska-astian.

Roskakuski tyhjensi kadulla olevat astiat järjestyksessä. Kun hän pääsi täynnä olevan roska-astian kimppuun, menetti hän hermonsa. Tyhjennyksen jälkeen hän asetteli kauhan astian päälle ja painoi sen alas. Mirror-lehden mukaan roska-astia liiskautui kuin hyönteinen.

Kun roska-kuski oli saanut raivonsa purettua, jatkoi hän matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Talon asukkaita sen sijaan odotti kujalla yllätys. Ehkäpä he jatkossa välttelevät roskakuskin ärsyttämistä täyttämällä astiat oikein.