Tuoreet saunapuut eivät olleet syttyä – sitten miehet saivat loistoiden!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhannet suomalaiset pääsevät tänäkin iltana taas sytyttämään saunojensa puukiukaita ympäri maata. Samalla monet joutuvat tuskailemaan kosteiden puiden syttymisen kanssa, mutta apukeinoja ongelmaan on onneksi monia.

Eilen illalla kaksi suomalaismiestä joutui jälleen saman ongelman eteen, mutta pienen pohdinnan jälkeen ongelma ratkaistiin suorastaan nerokkaalla tavalla. Paikalle haettiin nimittäin pari kaasukäyttöistä ”tohoa”, jotka varmistivat puiden palamisen siihen saakka, kunnes kiuas syttyi kunnolla.

– Ei meinannut saunan pesä syttyä. Oli niin tuoreita puita ja sytyttäjä ei jaksanut käyttää tuohta ja tulitikkuja, kuvan ottanut Tero Majuri kertoi Staralle.

Kuva: Tero Majuri
Kuva: Tero Majuri