Uskomaton temppu trampoliinilla – kaksi volttia ja koripalloheitto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan videoita, joissa esiintyvät ihmiset ovat todella lahjakkaita heittelemään eri asioita. Moni osaa heittää takaperin tavaroita paikoilleen, ja osa pystyy tekemään uskomattomia temppuja ja epätodellisia koreja paikoista, joista heiton luulisi olevan fyysinen mahdottomuus.

Kevin Libertowski ihmetyttää YouTube-videollaan koripallonheittotempulla, joka on todella vaikea saada onnistumaan. Libertowski heittää videolla kaksi koripalloa eri tyyleillä todella kaukana sijaitsevaan koriin samalla, kun hän tekee trampoliinilla voltteja.

Mies on tainnut harjoitella temppua melko kauan, koska näyttää itsekin todella yllättyneeltä ja iloiselta tempun onnistuessa. Hän on kuvannut tempun monen kameran avulla useista eri suunnista. Videomateriaalin perusteella temppu on tainnut viedä muutaman oton onnistuakseen, koska siinä on todella monta vaihetta, missä temppu voisi mennä pieleen.