Kondomit liian pieniä? Näytä miehelle tämä kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kondomit ovat nerokas keksintö. Niillä pystyy helposti suojautumaan sukupuolitauteja vastaan ja välttämään raskaaksi tulemista niin halutessaan. Erilaisten hormonaalisten ehkäisykeinojen yleistyessä kondomit ovat kuitenkin alkaneet menettämään hohtonsa.

Osa miehistä voi olla haluton käyttämään kondomia, koska se saattaa heikentää tuntoa peniksessä. Erilaisia naisille keksittyjä syitä kondomista kieltäytymiseen on varmasti useita, mutta eräs nainen halusi kumota kuitenkin niistä yhden. 18-vuotias Emily halusi todistaa miehille julkaisemansa kuvan avulla, että kondomi ei ikinä ole liian pieni mahtuakseen kenenkään penikseen.

Emily julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän oli työntänyt koko kätensä nyrkissä kondomin sisälle. Aiemmin myös ruotsalainen laulaja Zara Larsson otti kuvan jalastaan, johon oli rullannut kondomin lähes polvitaipeeseen asti. Näiden kuvien jälkeen kukaan ei voi väittää, etteikö kondomi mahtuisi heidän sukupuolielimensä päälle vaikka olisikin hyvin varusteltu.