Lentokoneen pakkolasku vilkkaalle autotielle – hurja video julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen New Jerseyssä nähtiin tällä viikolla yllättävä ja potentiaalisesti vaarallinen tilanne, kun lentokone joutui tekemään pakkolaskun keskelle vilkasta liikennettä. Välikohtaus tapahtui sunnuntaina 12. heinäkuuta Route 72 -valtatiellä.

Tilanne tallentui videolle, jonka paikallinen poliisilaitos julkaisi myöhemmin verkossa. Videolta nähdään kuinka laskuvarjohyppyyn tarkoitettu lentokone kiitää matalalla, kunnes se laskeutuu keskelle vilkasta valtatietä. Kone ei törmännyt yhteenkään tiellä ajavaan autoon pakkolaskun aikana.

NJ.com-uutissivuston mukaan kaikki koneen viisi matkustajaa selvisivät tilanteesta pienin vammoin. Koneen omistajan mukaan pakkolasku jouduttiin tekemään moottorissa ilmenneiden ongelmien vuoksi.