Fitness-kaunotar Maikku Hiljanen treenivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinustako Sporttimalli? -kilpailun 17-vuotiaana vuonna 2009 voittanut fitness-tähti Maikku Hiljanen ei ole vielä välttämättä suurelle yleisölle tuttu kaunotar, mutta alan piirissä hänet tuntevat nykyisin kaikki. Nyt Maikku nähdään uunituoreella treenivideolla.

90 sekunnin treeni -nimisellä videolla Hiljanen esittelee taitojaan. Sirkustaustainen kaunotar kykenee asentoihin ja poseerauksiin, joista moni muu voi vain haaveilla.

Maikku Hiljanen on harrastanut liikuntaa koko ikänsä. Ensin yli kymmenen vuotta sirkusta ja sittemmin muun muassa kilpa-aerobicia. Arvostetun IFBB European Fitness Junior Champion 2012 -tittelin, eli juniorifitnessin Euroopan mestaruuden, taannoin voittanut Maikku julkaisee lisäksi aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa.