Mitä Katie Pricen jättirinnoille tapahtui? Näky ei imartele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price julkaisi taannoin kuvia suihkurusketuksensa tuloksista. Sen sijaan, että lopputulosta olisi kehuttu, olivat monet tähden faneista sitä mieltä, että tulos on koomisen tumma. Nyt hänen povensa ihmetyttää.

Eilen Katie Price kuvattiin miesystävänsä Kieran Haylerin kanssa juhlimassa yöelämässä. Pari ikuistettiin saapumassa Drury Lane Clubille. Julkkistähdellä oli yllään runsaasti povea paljastava cocktail-mekko, joka kuitenkin paljasti odottamattoman eripariset muodot.

Näky on ihmetyttänyt verkossa, sillä vielä ei ole varmuutta oliko kyse vain huonosti istuvasta asusta vai onko povipommin rinnoille tehty vähemmän onnistunut operaatio.

Viime vuonna Katie Price vaihdatti rintojensa silikonitäytteet pienempiin. Povipommi kommentoi muutostaan YouGossip-sivustolla julkaisemansa kuvan yhteydessä: ”Rakastan todella paljon uusia rintojani. Nyt voinkin kuvata uuden kalenterin näillä”. Price nimesi uuden rintavarustuksensa miesten nimillä Billy ja Bob.

Splash
Splash
Splash
Splash