Naisen mystinen vaiva: Kärsii kuukausittain synnytyskivuista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori brittiäiti Sophie Loader kärsii harvinaisesta vaivasta. Tavanomaisten kuukautiskipujen sijaan Sophie tuntee tuskallisia synnytyskipuja. Lääkärit epäilevät, että syy johtuu siitä, että Loaderilla on havaittu olevan ylimääräinen kohtu.

Yhden lapsen äitinä Sophie tietää, miltä synnytys tuntuu, eikä hän ole koskaan liioitellut tuskallista tilannettaan. Lääkärit ovat kokein todenneet, että Sophien kohdut todella supistelevat kuukausittain niin voimakkaasti, että tilanne on verrattavissa synnytykseen.

Metro-lehden mukaan 23-vuotias neitokainen on kokenut synnyttämisen aiheuttaman kivun jo 100 kertaa, vaikka hänellä on vain yksi lapsi. Neitokaisen harmiksi vaivaan ei ole löydetty ratkaisua. Lääkärit kuitenkin onnistuivat lievittämään kipuja asentamalla Sophielle ehkäisyimplantaatin. Sen avulla Loader ”synnyttää” vain kolmen kuukauden välein.