Säämies innoissaan Taylor Swiftin konsertista – ei pelännyt näyttää sitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftin 1989-niminen maailmankiertue oli suuntaamassa Washingtoniin, eikä Fox 5 -uutisten meteorologi voinut olla asiasta enempää innoissaan. Swiftin keikan lähestymistä kunnioittaakseen Mike Thomas oli hieman maustanut säätiedotustaan poptähden kappaleista otettujen lainausten kera.

Fox 5 DC -on julkaissut Mike Thomasin sääennusteen YouTube-kanavallaan. Thomas on näkyvästi hyvin innoissaan keksimistään nokkelista ilmauksista, joissa hän yhdistää sään kuvailemisen ja Taylor Swiftin laulamien hittikappaleiden lyriikat toisiinsa leveän hymyn kera.

Hieno sääennuste ei ole jäänyt itse Taylor Swiftiltäkään huomaamatta. Poptähti näyttää arvostavan Thomasin tekemää lähetystä ja pitää miehen tyylistä kommentoimalla sitä omalla Twitter-kanavallaan: ”Never change, Mike the weather man. Never change”.