Poliisi julkaisi Blockfest-tähden pidätyskuvan – syytetään terroriuhkailusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest kiinnitti äskettäin uudeksi tähdekseen amerikkalaisen räppäri Young Thugin. Heti lanseerauksen jälkeen nouseva hiphop-tähti hankkiutui ongelmiin poliisin kanssa, kun hänet pidätettiin, kun räppäri uhkasi ampua ostoskeskuksen vartijan.

Atlantassa pidätetty 23-vuotias Young Thug nähdään nyt poliisin julkaisemassa pidätyskuvassa. Samalla rikosnimikkeeksi on tarkentunut terroriuhkauksen esittäminen. Sittemmin räppäri pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla 10.000 dollarin takuita vastaan.

Young Thug, oikealta nimeltään Jeffrey Williams, tunnetaan hiphop-kentän karismaattisena outolintuna. Hän on tehnyt laajamittaista yhteistyötä esimerkiksi Birdmanin, Gucci Manen sekä samana päivänä 22. elokuuta Blockfesteilla esiintyvän T.I:n kanssa. Young Thugin debyyttialbumin Hy!£UN35 (HiTunes) on määrä ilmestyä heti Blockfestin jälkeen 28. elokuuta. Young Thugin kappaleista tunnetuimpia ovat Stoner, Lifestyle ja Old English.