Naiset huijasivat miehiä rannalla: ”Kokeillaanko suusta suuhun -menetelmää?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTuben Break-kanava iski jälleen. Tällä kertaa pilan tekijöinä toimi kaksi kaunista naista ja yksi erittäin miehekäs pitkäpartainen mies. Porukka iski rannalle, jossa naiset suostuttelivat miehiä vapaaehtoisiksi koekaniineiksi naisille, joiden piti saada harjoitella elvytystä suusta suuhun -menetelmällä.

Naiset olivat pukeneet ylleen punaiset hengenpelastajaunivormuun kuuluvat uimapuvut. He lähestyivät rannalla nuoria miehiä ja kysyivät, voisivatko he harjoitella miehillä elvytystä ja suusta suuhun -menetelmää. Miehet olivat kovin suostuvaisia ja lähtivät naisten mukaan.

Naiset laittoivat miehet makuulle rantapyyhkeiden päälle ja asettuivat heidän päänsä taakse istumaan. Koekaniinien kaverit seurasivat innokkaina tapahtumia vieressä ja purskahtivat nauramaan, kun näkivät ison parrakkaan miehen opettavan tyttöjä. Mies meni istumaan maassa makaavien päälle ja alkoi demonstroimaan elvytystä, mikä yllätti harjoitteluun suostuneet miehet täysin.