Morsiamen painajainen: Sulhanen suunnitteli armeija-teemaiset häät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kihloissa oleva brittipariskunta oli osallistunut kotimaassaan Häät sulhasen tapaan -televisiosarjaan. Suostumalla ohjelmaan morsian Sacha antoi vastuun häiden järjestämisestä tulevalle aviomiehelleen Jasonille.

Sacha ei selvästikään tiennyt mihin hän on ryhtymässä, sillä Jasonin suunnittelemat häät eivät varsinaisesti vastanneet morsiamen odotuksia unelmien hääjuhlasta. Armeijassa työskennellyt Jason oli nimittäin päättänyt, että häiden teemana oli sota ja armeija.

Häissä nähtiin muun muassa Winston Churchill-imitaattori ja morsian tuotiin juhlapaikalle armeijan maastoautolla. Juhlapaikalla nähtiin sotilaiksi pukeutuneita miehiä, jotka virittivät alueen ympärille piikkilankoja ja ansoja.

Hääparin olisi ehkä pitänyt keskustella etukäteen häiden teemasta, sillä päivä oli morsiamelle pettymys. Jason puolusteli teemaansa sillä, että hänen isovanhempansa ovat sotineet toisessa maailmansodassa.

Katsojat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että Jason ei suunnitellut häitä vaimolleen vaan isovanhemmilleen ja itselleen. Monet ovat todenneet myös, että lähes jokaisen yli 30-vuotiaan isovanhemmat ovat olleet sodassa. Armeija ja sota -teema ei ollut katsojien saatikaan morsiamen mieleen.