Stallonen upea mallivaimo suppaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän linjan näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone tunnetaan erityisesti kovaotteisista toimintarooleistaan elokuvasarjoissa, kuten Rambo ja Rocky. Viime vuonna 36-vuotiaan poikansa menettänyt tähti on naimisissa 44-vuotiaan Jennifer Flavinin kanssa.

Splash
Splash

45-vuotias Jennifer kuvattiin eilen suppailemassa Etelä-Ranskassa, jossa hän meloi hieman kauemmaksi rannasta makoillakseen SUP-laudan päällä.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai edesmenneen poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa ex-malli Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Mies tunnetaan parhaiten Rocky ja Rambo-elokuvasarjoista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat