StaraTV: Elastinen Tammerfesteillä: ”Kaikkien aikojen festarikesä”

Festarit StaraTV · Stara.fi

Tällä viikolla juhlittu Tammerfest huipentui lauantaina, kun lavalle asteli huippusuosittu räppäri Elastinen. Hittiputken villitsemät ihmiset tanssivat ja lauloivat koko keikan ajan. Stara kaappasi Elastisen haastatteluun välittömästi keikan jälkeen päälavan backstagella.

Räppäri kertoo haastattelussa kuulumistensa lisäksi myös miten 16 vuoden jälkeen hän pääsi viimein valloittamaan maan suurimpien festivaalien päälavat sooloartistina ja millaisia fiiliksiä artistilla yleensä on heti keikan jälkeen.

– Hetki menee, että on ihan perus haipeissa, että ei oikein saa ajatuksia kasaan. Sit rupee miettimään, että miten se meni verrattuna muihin keikkoihin. Meillä on nyt jo 20 keikkaa takana tuolla bändillä ja alkaa olla niin tiukka nyrkki, että ei tarvitse huolehtia. Niin kauan kun oma osuus on kunnossa niin homma toimii, Elastinen kertoi Staralle.

– Tää on mun kaikkien aikojen festarikesä. On hauskaa, että 16. kesä on sitten se kun saan päälavoja ja pääsin ensimmäistä kertaa Ilosaareen. Sitten olin jo Provinssissa ja Ruississa ja sitten on vielä Blockfestit ja Summer Upit. Nyt on sellainen unelmien kesä ja siihen piti satsata kunnolla.