Pettämissivusto hakkeroitu – 37 miljoonan uskottoman tiedot julkaistaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on viime vuosina lanseerattu useita verkkopalveluita, jotka yhdistävät toisiinsa kumppaniaan pettäviä henkilöitä. Suosituimpiin uskottomien ihmisten verkkopalveluihin lukeutuu maailmanlaajuisesti toimiva Ashley Madison, jolla on peräti 37 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Nyt kymmenille miljoonille pettäjille on huonoja uutisia, sillä Ashley Madison -verkkopalvelu on hakkeroitu ja käyttäjien tiedot ovat päätyneet vääriin käsiin, CNN uutisoi tänään. Hakkerit uhkaavat paljastaa haltuunsa saamat tiedot miljoonista uskottomista ihmisistä.

Ashley Madisonin emoyhtiö Avid Life Media vahvisti tänään, että sen verkkopalvelussa on käynyt kutsumattomia vieraita ja että käyttäjätietoja on varastettu. Tietomurron paljasti ensimmäisenä eilen illalla Krebs on Security -blogi, jonka kirjoittaja Brian Krebsin mukaan hakkerit julkaisevat käyttäjätiedot, ellei heidän vaatimuksiinsa suostuta.

Maaliskuussa Adult FriendFinder -verkkopalvelu hakkeroitiin ja sen 3,5 miljoonan käyttäjän tiedot paljastettiin seksuaalisine yksityiskohtineen.