UAV-kopteri yllätti veneilijät – toi samppanjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

UAV-helikoptereita käytetään nykyään melko paljon erilaisten ilmakuvien ja -videoiden ottamiseen. Kauko-ohjattavia koptereita on myös käytetty ruoan kuljettamiseen, ehkäisypillereiden lähettämiseen maihin, joissa ne ovat laittomia,.

Taannoin eräät kaverukset keksivät muuntaa helikopterinsa vaaralliseksi ilotulitteita syökseväksi aseeksi. Nyt Giving Drone -ryhmän takana häärivä ryhmä halusi tehdä omalla UAV-helikopterillaan jotain hauskaa ja sellaista, jossa he pääsevät yllättämään ihmisiä.

Giving Drone on julkaissut YouTube-kanavallaan hyväntuulisen videon, jossa he käyttivät UAV-helikopteriaan ilon ja hyvän mielen levittämiseen.

The I Like Giving Drone -nimisellä videolla nähdään, miten yllätyksiä mukanaan tuova UAV-helikopteri yllätti sen alapuolella olevat ihmiset. He lähettivät muun muassa palloja uima-altaaseen, pizzalaatikon taksikuskille, kuohuviiniä purjeveneeseen ja ruusun terälehtiä vastavihitylle hääparille.