Kaunista katsottavaa – alastomat ihmiset hyppivät hidastettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin näytetty ja tuotettu televisioformaatti Dating Naked, eli Nakutreffit, saavat Yhdysvalloissa jatkoa uudella tuotantokaudella. Uutta 22. heinäkuuta alkavaa tuotantokautta markkinoidaan näyttävästi VH1-kanavan tekemällä YouTube-videolla Love Is In The Air.

Love Is In The Air -nimisellä videolla rakkaus todella on ilmassa. Videolla kaikenikäiset pariskunnat nuorista vanhuksiin hyppäävät ilmaan mustaa taustaa vasten täysin alasti. Pariskunnat on kuvattu yhdessä ja hypyt on taltioitu videolle, jonka näyttävyyttä on lisätty tuhat framea sekunnissa otetulla ylinopeudella. Katso video tästä.

Pariskunnat näyttävät iloisilta ja ihanan vapautuneilta hypätessään alasti yhdessä ilmaan. Hyppyjensä aikana he sotkevat toisiaan kermavaahdolla ja leikkivät tyynysotaa. 45 sekunnin kohdassa oleva pariskunta on saanut monet huvittumaan naisen katsoessa todella kauhistuneen näköisenä miehensä elintä hypyn aikana.