Donald Trump -anustappi esiteltiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huumori on yksi parhaista keinoista, joiden avulla pystyy sivuuttamaan muiden ihmisten tekemät asiattomat ja loukkaavat kommentit. Donald Trump lausui taannoin loukkaavan kommentin meksikolaisia kohtaan, eikä se jäänyt väestöltä huomaamatta.

Fernando Sosa -niminen taiteilija iski Donald Trumpia vastaan välittömästi huumorin keinoin. Hän valmisti pepputapin, joka näyttää aivan Trumpilta itseltään. Pepputapin avulla kaikki meksikolaiset maahanmuuttajat ja muutkin haluavat voivat kirjaimellisesti työntää Trumpin sinne, minne aurinko ei paista.

Donald Trump suivaannutti meksikolaistaustaiset amerikkalaiset kommentoimalla, että Meksiko ei ole lähettänyt Amerikkaan parastaan. Trump sanoi Metro-lehden mukaan julkisesti, että meksikosta maahan muuttaneet ihmiset ovat kaikki joko raiskaajia tai huumerikollisia.