Kiinalaismies järjesti merileijonalleen ökysynttärit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaisen bisnesmiehen poika on järjestänyt hulppeat syntymäpäiväjuhlat lemmikkimerileijonalleen. Mies vuokrasi viiden tähden hotellin uima-altaan yksityiskäyttöönsä Qingdaossa, Kiinassa.

Synttärisankari pääsi polskimaan Ocean Spring Hotel Resort -lomaresortin uima-altaassa ilman häiriöitä. Sen lisäksi lemmikille oli hankittu oma kokki, joka piti huolen, että merileijonalla oli mahdollisimman herkullisia ruokia nautittavaksi.

Daily Mail -lehden mukaan merileijonan 30-vuotias omistaja on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia lemmikkinsä syntymäpäivistä. Kaikki näytti menneen putkeen, sillä useissa kuvissa merileijona antoi märkiä suukkoja omistajalleen. Jos merileijona olisi saanut itse esittää toiveita, olisi se luultavasti halunnut lajitovereista seuraa sen juhliin.