Rita on maailman seksikkäin katusiivooja?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rio De Janeirossa työskentelevä Rita Mattos on julkaissut netissä kuvia tavallisesta työpäivästään. 23-vuotias neitokainen kantaa katusiivoojan univormua ylpeydellä, sillä hän on iloinen siitä, että hän on saanut suurkaupungista töitä.

Rita on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita kuvia, joissa hän esiintyy iloisesti töitä tehden. Brasilialaiskaunotar tienaa työssään noin 580 euroa kuussa. Daily Mail -lehden mukaan Mattos on kertonut, että hänen työpäivänsä kestää keskimäärin 12 tuntia päivässä.

Kaunottaren yllätykseksi hänen kuvansa ovat lähteneet leviämään verkossa. Mattosin kauneus on vedonnut moniin ihmisiin netissä ja hiljattain Ritalle on tehty rahakkaita työtarjouksia. Nainen kertoi Brazil Extra -lehdelle, että hän on viime aikoina hukkunut työtä koskeviin yhteydenottoihin.

Ei ole ihme, että Ritalle on tarjottu töitä mallimaailmasta. Mattos on haaveillut mallina työskentelemisestä ja hän on myös paljastanut, että suostuu poseeraamaan alasti, jos hän saa tarpeeksi rahakkaan sopimuksen. Brasilialaiskaunottaren elämä on mullistumaisillaan ja hänestä tullaan varmasti kuulemaan jonain päivänä lisää.