Teinityttö voitti 1,4 miljoonaa lotossa – hankki heti silikonirinnat ja merkkilaukkuja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teini-ikäistä Jane Parkia potkaisi onni, sillä hän voitti lotossa 1,4 miljoonaa euroa ollessaan 17-vuotias. Edinburghissa asusteleva Park on Britannian nuorin lottovoittaja. Jane on äskettäin paljastanut, mitä hän on tehnyt voittorahoillaan.

Daily Mail -lehden mukaan Jane hankki ensitöikseen silikonirinnat. Sen jälkeen hän suuntasi Mallorcan Magalufiin, joka on nuorten suosima matkakohde. Hän on sittemmin juhlinut voittoaan railakkaasti useiden lomien merkeissä.

Park kertoi, että hänen merkittävimmät ostonsa olivat kuitenkin asunto ja kokoelma merkkilaukkuja. BBC-uutiskanavan haastattelussa Jane kertoi, että voitolla on ollut myös varjopuolensa.

Hän on nimittäin menettänyt hyviä ystäviä rahan takia ja kateelliset ihmiset arvostelevat häntä sosiaalisessa mediassa päivittäin. Elämä on muuttunut hänen mukaansa yksinäiseksi. Päättömän tuhlailun jälkeen Jane päätti tehdä rahoillaan myös hyvää.

Hän toteutti syöpäsairaan pojan unelman maksamalla hänen lomansa Floridassa. Parantumattomasti sairas Leon Rendle pääsi muun muassa Universal Studios -kierrokselle, jossa hän pääsi vilkaisemaan Transformers -elokuvien kulisseihin. Park on kertonut, että lottovoiton jälkeen hänellä on ollut vaikeuksia pitää hänen päänsä kylmänä, mutta tästä lähtien hän aikoo käyttää rahojaan harkiten.