Räppäri sikaili yksityiskoneessa – kapteeni palasi kentälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä pari vuotta sitten Lil Wayne lukeutui Yhdysvaltain kohutuimpiin räppäreihin, ja mies oli uutisotsikoissa tempaustensa vuoksi lähes viikottain. Sittemmin tähti vaikuttaa rauhoittuneen, ja kohu-uutiset ovat jääneet vähemmälle. Tähän saakka.

TMZ-verkkosivuston mukaan räppäri sikaili äskettäin yksityiskoneessa sillä seurauksella, että kapteeni päätti palata lentokentälle ja poistaa artistin ryhmineen koneesta. Lil Wayne ei ollut suostunut sammuttamaan marijuanasätkäänsä, jonka hän sytytti heti lähdön jälkeen. Lentokone ehti olla ilmassa vain 17 minuuttia ennen paluuta kentälle.

Miami Beachin poliisit hälytettiin taannoin Lil Waynen kotiin. Viranomaiset saivat hätäpuhelun, jonka mukaan talosta olisi kantautunut neljä aseen laukauksen ääntä. Hälytys osoittautui kuitenkin pilasoitoksi. Räppäri ei ollut kotona väitettyjen laukausten aikaan. Kyseessä oli jo toinen kerta, kun viranomaiset vierailivat Lil Waynen kodissa. Pari viikkoa aiemmin poliisit hälytettiin paikalle epäilyttävän henkilön tunkeuduttua pihamaalle ja kurkisteltua talon ikkunoista sisälle.