Nainen oli naimisissa kissan kanssa – aikoo nyt naida koiransa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dominique Lesbirel -niminen nainen oli naimisissa Doerackin kanssa. Doerack oli kissa, joka menehtyi kahdeksan vuotta naimisiinmenon jälkeen 19-vuotiaana munuaisen vajaatoimintaan. Nyt Lesbirel suunnittelee häitä koiransa kanssa.

41-vuotias nainen on löytänyt leskeksi jäätyään uuden rakkauden Travis-nimisestä koirastaan ja toivoo, että he voisivat joku päivä mennä myös naimisiin. Lesbirel kuitenkin kommentoi Metro-lehden mukaan, että vielä on liian aikaista miettiä uutta avioliittoa, koska Doerackin menehtymisestä on kulunut niin vähän aikaa.

Lesbirel on saanut vihkilupansa internetistä ja vihkii myös muita ihmisiä lemmikkiensä kanssa. Eläinten kanssa naimisiin menemisessä on kuitenkin sääntönsä. Lemmikkiä täytyy rakastaa ja siitä täytyy luvata huolehtia loppuun saakka. Lesbirel ei suostu vihkimään ihmisiä villieläinten kanssa eikä hyväksy eläimiin sekaantumista. Naimisiin meneminen on naisen mukaan eläimen ja ihmisen suhteen vahvistamista ja sen juhlimista.