Realityhottis lähti vesille – bikinit ja pelastusliivit tyylikäs yhdistelmä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner on tullut tunnetuksi Made in Chelsea -realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on sittemmin tuonut markkinoille oman uimapukumalliston ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Nyt Kimberley Garner nähdään nauttimassa rantalomasta vauhdikkaissa merkeissä, kun hän puki ylleen pelastusliivit ja lähti ajelulle vesijetillä.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash