Uskotko että tämä näky kuvattiin McDonald’sissa?

Ruoka · Tim Isokivi

McDonald’s-ravintolaketjua yhdistetään harvoin fine dining -ruokailuun. Tokion Roppongi Hillsissä sijaitseva pikaruokala tulee kuitenkin muuttumaan tämän kuun lopussa luksusravintolaksi – tosin vain lyhyeksi ajaksi.

Restaurant M -niminen pop up -ravintola avaa ovensa yhdeksi illaksi 27. heinäkuuta. Ravintola tarjoaa asiakkailleen usean ruokalajin illallisen, johon kuuluvat muun muassa ranskanperunoista valmistetty vichysoisse-keitto ja hampurilaispihveistä valmistetut canape-cocktailpalat.

Splash
Splash

Sen sijaan että ruoat syötäisiin sormin, kuten perinteisessä McDonald’s -ravintolassa, tarjoillaan annokset keraamisilta lautasilta hopeisilla ruokailuvälineillä nautittaviksi. Pääruokana toimii Fresh Mac -niminen uutuushampurilainen, jota Daily Mail -lehti kuvailee perinteisen burgerin raikkaampana muotona.

Kuten oikeissa luksusruokapaikoissa, aivan kenellä tahansa ei ole asiaa Restaurant M -ravintolaan. Paikalle pääsevät vain he, joita onni on suosinut ravintolan järjestämässä arvonnassa.