Suomalainen Napue Gin & Tonic valittiin maailman parhaaksi

Lux Ruoka · Stara.fi

Suomalaiset pienpanimot ovat niittäneet viime vuosina upeasti menestystä kansainvälisillä areenoilla, ja nyt joukkoon liittyy myös isokyröläinen Napue Gin. Sen valmistaja Kyrö Distillery Company on nimittäin voittanut International Wine and Spirits Competitionin Gin & Tonic -sarjan.

Voittajan valitsi 250 hengen ammattilaisraati, joka maistelee juomia sokkona. Napue Gin on ollut markkinoilla vasta puolen vuoden ajan, mutta se on ehtinyt saavuttaa vankan jalansijan alan ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Alan ravintoloissa Napue Gin on noussut nopeasti myydyimpien ginien joukkoon.

Kilpailumenestyksestä uutisoi Pohjalainen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat