Nurmikot maalataan vihreäksi – Kalifornian kuivuudesta rahakas bisnes

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Kalifornia kärsii parhaillaan rajuimmasta kuivuudesta miesmuistiin, ja siksi esimerkiksi asukkaiden nurmikkojen kastelua on rajoitettu merkittävästi. Nurmikkojaan kastelevia julkkiksia on ryhdytty herjaamaan sosiaalisissa medioissa ja kastelusta on jaettu myös sakkoja.

Nyt kuivuus on tuonut mukanaan uuden rahakkaan bisneksen, koska ihmiset haluavat koteihinsa terveen vihreän väriset nurmikot vesipulasta huolimatta. Valtaosa nurmikoista on jo muuttunut ruskeiksi, mutta ne saadaan hyvinvoivan näköisiksi yksinkertaisesti maalaamalla ne kasviperäisellä vihreällä maalilla.

Lawn Paint Pros -niminen yritys näki uudenlaisen markkinaraon ja tarjoaa nyt Los Angelesin alueella nurmikkojen maalausta. 300 dollarin hinnalla saa maalattua vihreäksi 300 neliötä nurmikkoa, joka on keskimääräisen omakotitalon nurmikon koko. Värin luvataan kestävän jopa kolme kuukautta.