Pierun haju ongelma? Uusi vaatemallisto suodattaa ikävät tuoksut

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo vuosia sitten ensimmäisen kerran alushousuista, jotka suunniteltiin estämään pierun hajun leviäminen ilmaan. Suolikaasujen tuoksu ei ole kovin monen mieleen, joten suodattimella varustetut alushousut saivat kovasti huomiota. Nyt Shreddies-yritys jatkaa tutulla linjallaan.

Shreddies on lanseerannut pelkkien alushousujen lisäksi kokonaisen vaatemalliston, jonka luvataan muuttavan pierun hajut paljon mukavimmiksi tuoksuiksi.

Brittiyhtiön mallistossa on muun muassa farkkuja sekä pyjamat sekä miehille että naisille, joten makuuhuoneessa ei enää jatkossa tarvitse kärvistellä kumppanin ikävien tuoksujen seassa. Yhtiön mukaan hajunsyöjä toimii myös lukemattomien pesukertojen jälkeen.