Eeppinen pila! Pikaliimaa hiusgeelin sekaan – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin runsaasti videoita hauskoista – ja vähemmän hauskoista – käytännön piloista. Eräs suosituista keppostelijoista on Ben Phillips, joka on jälleen onnistunut järjestämään ikimuistoisen pilan. Hän nimittäin lisäsi pikaliimaa hiusgeelin sekaan.

Pilailijan veli suuntasi samana iltana treffeille, ja sitä ennen oli tietenkin aika viimeistellä hiukset kuntoon. Toisin kuitenkin kävi, kun hiusharja liimautui hiuksiin ja käsi hiusharjaan. Phillips joutui melko pian paljastamaan miksi hänen veljensä käsi jumiutui hiuksiin. Sen jälkeen veljekset suuntasivat sairaalaan, jossa harja jouduttiin irrottamaan sekä hiuksista että kädestä.

Super Hair Gel

Posted by Ben Phillips on 23. heinäkuuta 2015

Katso video tästä.