Nyt voit asua Salma Hayekin luksustalossa 9 400 euroa/kk

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek on tehnyt pitkän linjan uran Hollywoodissa, eikä hän näytä hidastamisen merkkejä. Viime vuosina Everly-toimintaelokuvassa ja Grown Ups 2 -komediassa esiintynyt tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään. Nyt hän vuokraa luksustaloaan Los Angelesissa.

Hayekin noin 400 neliön yksikerroksisessa puutalossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuoneita sekä valtava olohuone, ruokasali ja keittiö. Talon seinät ovat pääasiassa lasia, joten asukkaat voivat hyvin kuvitella elävänsä kuin akvaariossa. Ikkunat takaavat samalla upeat maisemat ja valoisuuden. Talon pihamaalta on upeat näköalat Los Angelesin keskustan suuntaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Salma Hayek meni vuonna 2009 naimisiin miljardööri Fracois-Henri Pinaultin kanssa. Näyttelijätär kutsuu aviopuolisioaan täydelliseksi mieheksi, ja kertoo tämän rohkaisseen häntä palaamaan näyttelemisen pariin pariskunnan lapsen syntymän jälkeen. Guyism-sivusto valisi Salma Hayekin taannoin seksikkäimmäksi yli 40-vuotiaaksi näyttelijättäreksi. Äskettäin Hayek nähtiin Allure-lehden kuvissa yläosattomissa, peittäen rintansa vain käsillään. Tähti kertoi lehdessä rakkauselämästään.