Mies hyppäsi veteen – 12 koiraa perässään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat tuntevat suurta suojeluvaistoa omistajaansa kohtaan. Jos joku puhuu omistajalle uhkaavasti, omistajan koirakin voi alkaa käyttäytymään uhkaavasti vierasta kohtaan. Koirat myös vahtivat laiturilla omistajansa uidessa tai hyppäävät veteen isäntänsä perässä.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, joka on kuvattu Samut Songkhramissa Thaimaassa. Videolla mies on hypännyt veteen uimaan, mikä on saanut hänen koiransa hyppäämään veteen mukaan. Mies nauttii uimisesta 12 kultaistanoutajaa tiukasti perässään.

Koirat yrittävät selkeästi isäntää kääntymään rantaa kohti ja osoittavat sen haukkumisella. Koirat seuraavat miestä vedessä kuin hai laivaa ja esittelevät samalla upeita uintitaitojaan. Osa koirista on myös laiturilla johtamassa pelastusoperaatiota ja haukkuu kovaäänisesti miehelle ja hänen perässään uiville koirille.