Kate Hudson on coolein äiti ikinä – todiste videona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on ollut paljon julkisuudessa milloin upean vartalonsa ja milloin treffikumppaniensa vuoksi. Äiti on näyttänyt useilla lomakuvillaan olevansa vielä erittäin hyvässä kunnossa, mikä taitaa osakseen selittääkin miesehdokkaiden määrän. Uudella Instagram-videollaan nainen näytti myös olevansa ehkä viilein äiti ikinä.

Kate Hudson on julkaissut Instagram-tilillään videon, jossa hän tanssii 11-vuotiaan Ryder-poikansa kanssa. Hudson kertoo, että he tappavat lentokentän oleskelutilassa aikaa tanssimalla Fetty Wapin Trap Queen -nimisen kappaleen tahtiin. Hudson kertoo videonsa tunnisteissa pojan haluavan oman Instagram-tilinsä, mutta hänen täytyy vielä toistaiseksi tyytyä esiintymään pelkästään äitinsä Instagramissa.

Kate Hudson seurusteli aikaisemmin Muse-yhtyeen Matthew Bellamyn kanssa, mutta pariskunta päätti yhteisen suhteensa 2014 vuoden loppupuolella. Sen jälkeen näyttelijätär on yhdistetty muun muassa Coldplay-vokalisti Chris Martiniin ja näyttelijä Derek Houghiin. Hänen ainoa elämänsä mies näyttäisi kuitenkin tällä hetkellä olevan oma poika Ryder.