Mies halusi rapsutella puumia – hyppäsi eläintarhan aitaukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kuulleet monista traagisista tapauksista, joissa ihmiset ovat saaneet surmansa poistuessaan autostaan tai avattuaan ikkunan safariajeluilla kaikista kielloista huolimatta. Eräs tyhmänrohkea mies on nyt syytettynä hypättyään aidan yli eläintarhassa silittämään puumia.

Mashable-sivuston mukaan 35-vuotias Joshua Newell on saanut syytteen rikkomuksestaan eläintarhassa. Mies kiipesi kameransa kanssa Columbus Zoo -eläintarhassa aitauksen yli päästäkseen silittämään puumia. Hän julkaisi YouTube-videon tilanteesta, jossa lähestyy puumien aitausta ja alkaa rapsuttelemaan isoja kissapetoja kahden aidan läpi.

Newell rapsuttelee ensin yhtä puumaa kurkotellen kahden aidan läpi kädellään, mikä houkuttelee paikalle toisenkin puuman. Kissapedot näyttävät tällä kertaa nauttivan saamastaan huomiosta ja rapsuttelusta, mutta käden laittamisella aitauksen toiselle puolelle olisi voinut olla myös täysin toisenlaiset seuraukset.