P. Diddy on tilapäisesti invalidi – esitteli pyörätuoliaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppärinä ja musiikkimogulina menestynyt P. Diddy on julkaissut Instagramissa kuvan, joka on saanut fanit huolestumaan. Kuvassa mies istuu masentuneen näköisenä pyörätuolissa ja hänen kädessään on kainalosauvat.

Alakuloisesta kuvasta huolimatta, räppäri ilmoitti voivansa hyvin. Tähti oli käynyt polvileikkauksessa ja hän joutui seuraavat päivät liikkumaan pyörätuolilla tai kainalosauvoilla. Daily Mail -lehden mukaan mies tunnusti faneilleen, että hän oli lykännyt leikkaustaan jo kaksi vuotta.

Reistaileva polvi oli kuitenkin lopulta operoitava ja nyt P. Diddy on viimein suoriutunut ikävästä toimenpiteestä. Mies sai faniensa sympatiat puolelleen voivottelemalla, että hänen jalkaansa sattui. Parannuttuaan leikkauksesta 45-vuotias tähti tulee olemaan entistä ehommassa kunnossa.