Hurja läheltä piti tilanne – silta romahti ihmisten edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LiveLeak on julkaissut YouTube-kanavalleen videon jännittävästä läheltä piti -tilanteesta, joka tapahtui Kolumbiassa. Videolla näkyy silta, jonka yli ihmiset kävelevät. Juuri, kun viimeiset ovat päässeet yli, silta romahtaa alas.

Tilanne videolla näyttää siltä kuin se olisi otettu suoraan toimintaelokuvan takaa-ajokohtauksesta, jossa silta romahtaa juuri sopivalla hetkellä jättäen pahiksen kuilun toiselle puolelle. Videolla osa toisella puolella olevista ihmisistä uskaltaa juosta sillan yli sen toiselle puolelle, mutta muutama henkilö jää kuitenkin sillan toiseen päähän katsomaan mitä tapahtuu.

Viimeisten rohkelikkojen ylitettyä sillan se alkaa kallistua alaspäin ja romahtaa kokonaan. Onneksi osa jäi toiselle puolelle odottamaan, sillä sillan alla voimakkaasti virtaava joki ei näytä kovin lempeältä laskeutumispaikalta.