Hupsista! Valtava kokaiinilasti päätyi vahingossa supermarkettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa Aldi-myymälän työntekijät löysivät banaanilaatikoista yllättävän huumekätkön. Banaanilaatikoihin oli piilotettuna yhteensä 15 miljoonan euron edestä kokaiinia. Nyt samanlainen tapaus on käynyt Englannin Berkshiressa.

Berkshiren Wokinghamissa sijaitsevassa Tesco-myymälässä havaittiin hyllyjen täyttämisen yhteydessä hieman poikkeavalta näyttävät banaanilaatikot. Laatikoiden ympärillä oli punainen nauha, minkä piti ilmeisesti olla merkkinä oikeista laatikoista huumekuljetusta noutaville henkilöille, mutta Tescon työntekijä ehti löytää merkityt laatikot ensin ensin.

Työntekijä oli jo pakannut banaanilaatikot metallisiin rullakoihin, missä ne oltiin viemässä myymälän puolelle hyllytettäväksi. Hän oli ennen sitä kuitenkin kiinnittänyt huomionsa muutamiin laatikoihin, joiden ympärillä oli ollut punainen nauha. Hän päätti tarkastella laatikkoja lähempää ja löysi niissä olevien banaanien alta viisi valkoista pakettia.

Kukin viidestä kilon painaneesta paketista oli sisältänyt valkoista jauhetta, jonka epäillään olevan Costa Ricasta tullutta kokaiinia. Kokaiini jäi Tescossa kiinni, mutta kaduille päästessään viisi kiloa olisi Mirror-lehden mukaan ollut noin 1,5 miljoonan euron arvoinen.