Prostituoitu tappoi miehen itsepuolustuksena – uhri paljastui sarjamurhaajaksi?

Ohhoh! · Tim Isokivi

West Virginian osavaltiossa asuva prostituoitu on noussut otsikoihin surmattuaan itsepuolustuksena sarjamurhaajan. Neal Falls -niminen 45-vuotias mies vastasi naisen seuralaispalveluja mainostavaan ilmoitukseen Backpage.com-sivustolla.

Kaksikko tapasi naisen kotona Charlestonin kaupungissa. Falls kertoi pian saapumisensa jälkeen olevansa menossa vankilaan pitkäksi aikaa, ja seksityöläinen tajusi nopeasti olevansa vaarassa. Miehen alkaessa kuristaa häntä tarttui nainen lähellään olevaan haravaan. Falls laski aseensa maahan kamppaillakseen haravan pois uhrinsa kädestä, jolloin nainen onnistui nappaamaan pistoolin ja ampumaan hyökkääjän.

Poliisien saavuttua paikalle he löysivät Neal Fallsin hallusta epäilyttäviä esineitä. Miehen auton takakontissa oli muun muassa puukkoja, viidakkoveitsi, kirveitä, lapio, muovipusseja ja siivoustarvikkeita. Ampumahaavaan kuolleen Fallsin taskusta löytyi puolestaan tappolista täynnä alueella työskentelevien seksityöläisten nimiä.

– Olemme onnistuneet löytämään useimmat listan henkilöistä. He olivat kaikki seuralaispalveluja mainostavalla verkkosivulla, Charlestonin poliisilaitoksella työskentelevä Steve Cooper paljasti Huffington Post -lehdelle.

Viranomaiset uskovat hyökkääjän olleen vastuussa Ohion Chillicothea koetelleista prostituoitujen murhista. Kaupungista katosi kuluneen vuoden aikana kuusi seksityöläistä, joista neljä löydettiin myöhemmin tapettuina. Chillicote sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä West Virginian Charlestonista.