Katy Perry viettelee lehden kuvaussessioissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry nähtiin tänä vuonna esiintymässä Super Bowlin väliajalla, mutta sittemmin hän on viettänyt hieman hiljaiseloa musiikkimaailmasta. Nyt tähti on noussut otsikoihin seksikkään kuvaussession merkeissä.

katyperry29072015a

30-vuotias laulaja nähdään poseeraamassa Vogue-lehden japanilaisen version tuoreen numeron sivuilla. Tähti tarjosi Instagram-sivullaan esimakua otoksista jakamalla kuvan, jossa hän esiintyy viettelevästi mustissa alusvaatteissa ja turkistakissa. Vogue Japanin Instagram-sivulla nähdään puolestaan lehden kansikuva ja lyhyt video kuvaussessioiden kulissien takaa.

Katy Perryn uutisoitiin taannoin eronneen jälleen kerran on-off -poikaystävästään, John Mayerista. E! News -lehden mukaan pari ilmoitti eroavansa vain kolme viikkoa sen jälkeen, kun heidät nähtiin viettävän yhdessä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Chicagossa.

Kuva, jonka KATY PERRY (@katyperry) julkaisi