Opiskelija kehitti suihkutettavan kondomin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kondomit ovat pysyneet melko samanlaisina vuosikymmenten ajan, mutta aika ajoin markkinoille on yritetty tuoda myös uudenlaisia variaatioita tutusta ehkäisyvälineestä. Amerikkalaisopiskelijan kehittelemä uutuustuote eroaa melkoisesti markkinoilta jo löytyvistä kondomeista.

New Yorkin Munson-Williams-Proctor Arts Institutessa opiskeleva Michele Chu haluaa mullistaa Girlplay-firman avulla yleisen ajattelutavan kondomeista. Michele on lanseerannut suihkutettavan kondomin, joka toimii käytännössä hieman markkinoilta löytyvien suihkutettavien laastarien tapaan.

Packaging of the World -sivustolla julkaistussa blogitekstissä Michele kertoo suihkutettavan kondomin sopivan täydellisesti kenen tahansa muotoon ja kokoon. Blogin mukaan Girplayn suihkutettavaa kondomia voivat myös käyttää sekä miehet että naiset. Sen kerrotaan myös olevan normaalia kondomia pitkäkestoisempi.

Girplay-yhtiö on tuomassa markkinoille myös kokonaisen Lover’s kit -paketin, joka sisältää suihkutettavan kondomin lisäksi muita erikoisia seksivälineitä. Näiden joukossa ovat kaukosäätimen painaluksella avattavat rintaliivit sekä laatikollinen epätavallisia kondomeja.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun suihkutettavassa muodossa olevia kondomeja yritetään tuoda markkinoille. Saksalainen Jan Vinzenz lanseerasi Bustle-sivuston mukaan vuonna 2006 hieman samanlaisen keksinnön, mutta se ei ottanut tuulta alleen. Kiinalainen Blue Cross Bio-Medical -yhtiö puolestaan myy naisille tarkoitettuja, suihkutettavan vaahdon muodossa olevia kondomeja.