Oksettava näky! Ranskalaiskylä peittyi kuoriaisista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saint-Maurice-Montcouronnen asukkaat ovat epätoivon partaalla kuoriaisongelmansa takia. Noin kolme viikkoa sitten kylään ilmestyi tuhansista kuoriaisista koostuva parvi ja kylä on kuhissut hyönteisistä siitä lähtien.

Kyläläisten mukaan kuoriaiset putkahtavat esiin piiloistaan auringon laskeuduttua. Jalkakäytävät, uima-altaat ja asuinrakennukset ovat hämärän koittaessa täynnä kuoriaisia. Le Parisien -lehden mukaan näky on kuin kauhuelokuvasta.

Kylän pormestari Danielle Dillman kertoi, että kuoriaiset ilmestyivät kylään sen jälkeen, kun yksi maatilallisista oli kyntänyt peltoaan. Asukkaat eivät ole olleet halukkaita myrkyttämään ympäristöään hyönteisten tappamiseksi, mutta pian heillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Kuoriaispiina on kohta jatkunut kuukauden päivät.