Älä syö julkisissa kulkuvälineissä – kanssamatkustajat eivät arvosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osalla ihmisistä on todella herkkä hajuaisti, minkä vuoksi he voivat saada jopa fyysisiä oireita joutuessaan haistelemaan voimakkaita tuoksuja. Jotkut voivat olla herkkiä hajuveden tuoksuille kun taas osaa häiritsee vain voimakkaat pahanhajuiset tuoksut.

Nyt ihmisiä on näyttänyt yleisesti ärsyttävän kanssamatkustajat, joilla on käsissään jokin tuoksuva ateria tai välipala. Herkkänenäiset ja ihmiset, jotka eivät pidä julkisella liikenteellä matkustaessa syömistä sopivana, ovat alkaneet julkaista sosiaalisessa mediassa kuvia metromatkan pilanneista napostelijoista.

Moni työssäkäyvä voi palaverista toiseen juostessaan ajatella, että nappaa välipalan mukaansa jostain pikaruokalasta ja syö sen esimerkiksi metro- tai junamatkansa aikana.

He eivät varmasti tule ajatelleeksi, että osa matkustajista ärsyyntyy ruoan tuoksusta niin paljon, että ottaa ruoastaan nauttivasta henkilöstä kuvan ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa paheksuvan tekstin kera.