Fifty Shades of Grey -päätähden äiti: ”En halua nähdä elokuvaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaalaa juhlittiin Hollywoodin kirkkaimpien tähtien kera ja punaisella matolla nähtiinkin upeaa pukuloistoa. Punaisella matolla tapahtui myös nolo ja hieman vaivaannuttava hetki, kun Fifty Shades of Grey -elokuvan tähti Dakota Johnson kiisteli äitinsä Melanie Griffithin kanssa elokuvan katsomisesta.

Dakota Johnson ja hänen äitinsä Melanie Griffith saapuivat yhdessä Oscar-gaalan punaiselle matolle ja kuuluivat varmasti illan kuvatuimpien tähtien joukkoon. He antoivat punaisella matolla myös yhdessä haastattelun, joka päättyi noloon kinasteluun Dakotan tähdittämästä Fifty Shades of Grey -elokuvasta.

Haastattelija kehui elokuvaa menestykseksi ja oikein hyväksi ja kysyi samassa lauseessa Dakotan äidiltä, onko hän nähnyt elokuvaa. Melanie vastasi jyrkästi ei ja sanoi, että hänestä olisi outoa nähdä elokuva. Dakota koitti pehmittää tilannetta sanomalla, että jonain päivänä äiti voisi katsoa elokuvan. Melanie pysyi kuitenkin tiukasti mielipiteessään ja oli sitä mieltä, että ei halua katsoa Fifty Shades of Grey -elokuvaa ja nähdä tytärtään sellaisissa kohtauksissa.