1 000 muusikkoa soitti Foo Fightersin hitin samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fabio Zaffagnini on suuri musiikin ystävä ja todella suuri Foo Fighters -yhtyeen fani. Hän rakastaa Foo Fightersia eikä toivo mitään muuta enemmän kuin heidät soittamaan Italiaan hänen kotikaupunkiinsa Cesenaan.

Zaffagnini järjesti ystäviensä kanssa tempauksen, jota suunnitteli ja vei eteenpäin vuoden ajan. YouTube-videolla nähdään lopputulos, jossa 1.000 muusikkoa on kerääntynyt samaan paikkaan soittamaan yhdessä Foo Fightersin Learn to Fly -nimistä kappaletta. Tempauksen ja videon tarkoitus on tehdä vaikutus yhtyeeseen ja saada heidät konsertoimaan Cesenaan.

Tapahtuman järjestäjä ja idean keksinyt Fabio Zaffagnini kertoo, että Italia on maa, jossa unelmat harvemmin toteutuvat, mutta myös maa, jossa on enemmän intohimoa ja kekseliäisyyttä kuin monessa muussa paikassa. Kekseliäisyyttä ja intohimoa tästä tempauksesta ei ainakaan puutu, joten järjestäjien kohdalla hänen sanomansa pitääkin hyvin paikkansa. Toivottavasti yhtye näkee videon ja ottaa suunnakseen Cesenan.