Täydellisen nainen bikineissä – huipputimmi sporttivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelmasta. Nainen alkoi sittemmin juontaa omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa tähden nimeä. Taannoin Frankel erosi, minkä jälkeen palasi jälleen julkisuuteen.

Eilen Bethenny kuvattiin osallistumassa Paddle For Pink -tapahtumaan New Yorkin Hamptonsissa. Bikineissä kilpaillut realitykaunotar osoitti olevansa sporttisen timmissä kunnossa.

Bethenny Frankel oli pari vuotta naimisissa aviomiehensä liikemies Jason Hoppyn kanssa. Liitto päättyi viime vuonna eroon. Heillä on yhteinen Bryn-tytär. Ero oli kaunottarelle toinen, sillä vuosina 1996 – 1997 hän ehti olla lyhyessä liitossa viihdetuottajan Peter Sussmanin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash