Mikä kuvakulma! Ralliauto törmäsi kameraan Neste Oil Rallyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rallimaailman katseet ovat tänä viikonloppuna suuntautuneet Suomeen, kun Neste Oil Rallya on ajettu Jyväskylän seudulla. Tuttuun tapaan rallissa on tapahtunut myös monia ulosajoja, joista valtaosa on tallentunut tavalla tai toisella videolle. Yksi video on kuitenkin ylitse muiden.

Pata 78 Motorsport Videos on julkaissut YouTubessa videokoosteen, jossa nähdään myös poikkeuksellisen upea kuvakulma hieman pitkäksi menneestä mutkasta ajassa 1:35. Fiesta R5-autoa ohjastanut Jarkko Nikara ja hänen kartanlukijansa Kaj Lindström ajoivat yhden mutkan pitkäksi, ja sattumalta juuri samaiseen mutkaan oli asetettu kuvaamaan Pata 78:n kamera.

Tilanne ei kuitenkaan miesten matkantekoa juuri hidastanut. Kamera onnistui sen sijaan taltioimaan sen parhaasta mahdollisesta kuvakulmasta, sillä auto käytännössä törmäsi kameraan. Videolla nähdään muutenkin erittäin viihdyttävää materiaalia rallista parhaimmillaan.