Buzz Aldrin vahvisti: Kuusta palanneet astronautit joutuivat tulliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1960-luvun suurin uutinen oli ensimmäisten ihmisten käyminen Kuussa. Uskomattomalta reissultaan astronautit toivat Maahan myös tuliaisia, sillä he ottivat mukaansa tutkijoita varten kuukiviä ja -tomua. Nyt reissulla mukana ollut Buzz Aldrin on tehnyt odottamattoman paljastuksen.

Esimerkkinä Yhdysvaltojen byrokratiasta hän julkaisi verkossa kuvan tullin lomakkeesta, joka Apollo 11 -avaruuslennon astronauttien tuli täyttää 24. heinäkuuta 1969 palatessaan Yhdysvaltoihin Honolulun lentokentällä Havaijilla. Tullilomakkeessa luetellaan mitä astronautit toivat maahan. Allekirjoittajina ovat Neil Armstrong, Edwin ”Buzz” Aldrin ja Michael Collins.

Because many people have asked – yes, the #Apollo11 crew also had to sign customs forms when we returned from the moon…

Posted by Buzz Aldrin on 2. elokuuta 2015